امروز انجام می شود

اعلام همبستگی با مردم غزه و دفاع از ساحت پیامبر اسلام در میعادگاه های نماز جمعه

مردم ایران امروز در میعادگاه های نماز جمعه در دفاع از ساحت پیامبر اعظم (ص) و اعتراض به کشتار کودکان و زنان مظلوم فلسطینی در غزه همبستگی خود را به نمایش می گذارند. 17 روزنامه دانمارکی بار دیگر کاریکاتورهای موهن را منتشر کردند که خشم جهان اسلام را برانگیخت.
کد خبر: ۱۶۳۰۹۱

به گزارش فارس ،  اقدام شرم‏آور رسانه‏های دانمارکی و فیلمساز هلندی در هتاکی به ساحت دین مقدس اسلام و پیامبر اعظم حضرت محمد (ص) نشان می دهد که غربی ها در پی ناتوانی در مقابله با گستره نفوذ اندیشه ناب اسلامی روزبروز ناتوان تر شده و به شیوه هتاکی و شکستن حریم مقدسات روی آورده اند و در این میان دانمارک و هلند بیش از سایر کشورها آلوده شده اند.

آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز این روزها جنایت را در غزه به به اوج رسانده و در این راه کودکان و زنان مظلوم فلسطینی را در اوج قساوت به شهادت می رسانند.

با توجه به هماهنگی‏های به عمل آمده، ‌امسال نیز همانند سال گذشته، زیارت حضرت رسول‏اکرم (ص) مصادف با 28 صفر سالروز رحلت نبی‏ گرامی اسلام در میعادگاه‏های نماز جمعه سراسر کشور و اماکن زیارتی با حضور پرشور مردم قرائت خواهد شد.

امروز قلب جهان اسلام آزرده و در عین حال آکنده از خشم است. از طرفی رسانه‏های وابسته به استکبار و صهیونیسم جهانی با سفارش و هدایت اربابان خود ساحت مقدس پیامبر اعظم حضرت ختمی مرتبت رسول گرامی اسلام حضرت محمد (ص) را آماج هتک حرمت و اهانت قرار داده و فیلمسازان دست پرورده "سیا" و "موساد"، اسلام عزیز و آگاهی‏بخش را نشانه رفته و این مکتب عزت‏آفرین و بشارت دهنده آزادی انسانها را با شیوه‏هایی بسیار سخیف و خلاف کرامت انسانی به باد تمسخر و استهزا گرفته‏اند و از طرف دیگر نژادپرستان صهیونیست در "غزه" حمام خون به پا می‏کنند و مردان و زنان و کودکان معصوم و بی‏پناه فلسطینی را با بمب و موشک قطعه قطعه می‏کنند و سرخوش از این سفاکی و ددمنشی همراه با رفقای روسیاه خود در کاخ سفید جشن جنایت می‏گیرند.

امروز نه تنها مسلمانان جهان بلکه تمامی انسانهای مسؤول، روشن‏بین و دردمند در سرتاسر دنیا از وضعیتی که قدرت‏های زورگو و سلطه‏گر در لوای شعارهای فریبنده لیبرال دموکراسی و حقوق بشر پدید آورده و به نام مقابله با تروریسم،‌ وحشت و ترور می‏آفرینند و خود ابرتروریست و از بزرگترین حامیان تروریست‏ها هستند،‌ سخت دل‏آزرده و اندوهگینند.

امروز برای تمامی آزاداندیشان جهان و ملت‏های آگاه در اقصی نقاط گیتی مثل آفتاب روشن است که آنچه قدرت‏های چپاولگر به نام حقوق بشر و دفاع از آزادی انجام می‏دهند فریبی بیش نیست و عملکرد آنها در عراق ،‌ افغانستان ، فلسطین ، لبنان ، زندانهای گوانتانامو و غیره نشان داده است که خود مهمترین تهدید‏کننده حقوق انسانها و بزرگترین عامل تحدید آزادی‏ها هستند.

قطعاً ملت مسلمان ایران به منظور درهم شکستن توطئه برنامه‏ریزی شده صهیونیسم جهانی علیه‏ اسلام و قرآن که گوشه‏ای از آن در قلم هتاک کاریکاتوریستهای دانمارکی و دوربین شیطانی فیلمساز هلندی بروز و ظهور پیدا کرده و همچنین ابراز برائت از هتاکان به ساحت پیامبر اعظم و ابراز محبت و ارادت به ساحت نورانی آن پیامبر عظیم‏الشأن، امروز جمعه مصادف با 28 صفر، سالروز رحلت پیامبر اعظم (ص)،‌ ضمن اعلام انزجار و نفرت خود نسبت به این اقدامات ضد دین و ضد حقوق بشر، دست به سوی پیامبر اخلاق و ‌اسوه حسنه، دراز کرده و با قرائت زیارتنامه آن حضرت در میعادگاههای نماز جمعه سراسر کشور و اماکن زیارتی بار دیگر وحدت و همبستگی امت اسلامی را به نمایش می‏گذارند.

هیئت رزمندگان اسلام با صدور بیانیه‌ای از مردم و هیئت‌های عزاداری خواست تا در روز 28 صفر در اعتراض به توهین به ساحت پیامبر اعظم در مراسم عزاداری پر شور شرکت کنند. 

هیئت رزمندگان اسلام با صدور بیانیه‌ای ضمن تسلیت سالگرد رحلت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) از ملت ایران درخواست کرد که 28 صفر به صحنه دفاع از حریم مقدس پیامبر اسلام (ص) تبدیل نمایند.

متن بیانیه هیئت رزمندگان اسلام بدین شرح است:

سلام بر رسول اعظم خدا، سلام بر خاتم انبیاء سلام بر قطب عالم وجود، سلام بر آنکه پیامبران بزرگ و ائمه عظیم الشأن و صالحان و سالکان، سر به آستان متبرک او ساییدند و دل در گرو محبت او داشتند.

سلام بر ابوالقاسم، احمد، محمدبن عبدا... (ص). سلام بر پیامبری که بر فقرا و مستندان عشق و محبت می ورزید و بر ظالمان و زورگویان سخت می‌گرفت.

28 صفر روز رحلت رسول رحمت و روز شهادت امام حسن مجتبی (ع) است. روزی که به تعبیر امیر مؤمنان سخت‌تر از آن بر بشر نگذشته است. این روزها رنج رحلت پیامبر با درد و رنج ناشی از اهانت دشمنان امروزی بشریت و معاندان راه خدا به ساحت پاک ایشان آمیخته است، غرب غدار همزمان با بارش باروت بر سر کودکان و زنان مسلمان مظلوم غزه، اهانت‌های سخیفی که ناشی از کوته بینی و جمود اهانت کنندگان می‌باشد نسبت به رسول خدا روا داشته‌اند.

برمسلمانان است که در فضای جنایت و خباثتی که رژیم آمریکا و بعضی از سردمداران غرب علیه مسلمانان و مقدسات آنان به وجود آورده‌اند فریاد برآورند و آنان را وادار به عقب نشینی نمایند.

در روزهای پایانی سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای دامت برکاته برای جمع پراکندگی‌های امت اسلامی اعلام گردیده است گرد هم آ‌ییم و یاد و نام و خاطره پیامبر بزرگی که اساس اتحاد و انسجام ملت‌های مسلمان و امت موحد می باشد را گرامی بداریم.

از این رو هیئت رزمندگان اسلام همه مردم شریف ایران اعم از شیعه و سنی و به خصوص هیئت‌های مذهبی سراسر کشور را به موارد زیر دعوت می‌نماید:

1- برگزاری مراسم روحانی- معنوی زیارت حضرت رسول (ص) در مساجد، حسینیه‌ها و تکایای مذهبی، به صورت دسته جمعی و با استفاده از مداحان و سخنرانان مذهبی.

2- راه اندازی دسته‌های عزاداری در خیابان‌ها در صبح روز جمعه 28 صفر به صورت سینه زنی و زنجیرزنی و بیان مناقب پیامبر اعظم اسلام در نوحه‌ها، اشعار، پلاکاردها و پرچم‌ها به گونه‌ای که فضای عمومی خاصی پدید آید و دشمنان اسلام دریابند که مسلمانان یکپارچه و با شور فراوان از میراث معنوی اسلام و پیامبر بزرگوار آن پاسداری می‌نمایند. در این میان سازمان‌های منسجم اجتماعی، مذهبی و نظامی کشور می‌توانند نقش پیشتازی در این مراسم بزرگ را به عهده بگیرند.

3- سخنرانان مذهبی در این ایام ضمن بیان مناقب پیامبر اعظم و امام حسن مجتبی (ع) چهره منحوس و تاریک دشمنان پیامبر اعظم که این روزها در صدد هستند که شکست‌های پی در پی خود از اسلام و ملت‌های اسلامی را از طریق ریختن خون مسلمانان مظلوم و اهانت به پیامبر، جبران نمایند افشا کرده و ابعاد توطئه‌های آنان را برملا نمایند.

4- رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام روشنگرانه‌ای که به مناسبت حوادث خونبار غزه صادر کردند فرمودند: کودکان بیگناه و زنان و مردان مظلوم پس از ماه‌ها محاصره کامل، اکنون با قساوت و شقاوت صهیونیست‌ها در خانه و کاشانه خود به خاک و خون کشیده می‌شوند. غنچه‌های نورس در برابر چشم پدر و مادر و پدران و مادران در برابر کودکان معصوم در آتش کینه جلادان غاصب می‌سوزند. مدعیان تمدن و انسان دوستی با وقاحت تمام این فاجعه عظیم انسانی را خونسردانه و بی تفاوت، تماشا می‌کنند و حتی برخی با بیشرمی از آن ابزار خشنودی می‌نمایند. سکوت دنیای اسلام در برابر این تعدی کم نظیر به هیچ روی پذیرفته نیست.

بر مسلمانان است که در روز رحلت پیامبر عظیم الشأن (ص) به دغدغه مهم امروز آن حضرت و سلاله پاک او، بقیه ا... الاعظم (عج) و فرزند راستین او حضرت آیت ا... العظمی خامنه‌ای دامت برکاته که دفاع از مردم مظلوم فلسطین است پاسخ دهند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها